Meer resultaten voor bakker eindhoven centrum

bakker eindhoven centrum
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Houwens Vlaai.
Assortiment van praliné, room en ganachevullin. Houwens Vlaai Eindhoven. 5611 BX Eindhoven. Maandag 7.00uur 14.00uur! Dinsdag t/mVrijdag: 7.00 uur t/m 17.00 uur! Wenst u eerder bel dan even aub. za 8.00 uur tot 17.00 uur, en Zondag 8.00u tot 14.00u!
Wees bij Viola's' patisserie in Eindhoven voor uw patisserie.
samen met mijn man Giovanni run ik Viola's' patisserie in Eindhoven. Al jaren werk ik met passie als patissier en geniet ik van het leren van nieuwe technieken en het maken van bijzondere creaties. Het openen van een eigen winkel waar anderen kunnen komen proeven van mijn ambacht is altijd al een droom geweest.
Banket Bakker Eindhoven Winkelcentrum Woensel.
Het deskundige personeel van Bakkerij Michiels kan U advies geven bij Uw keuze aan gebak of chocolade, maar ook bij eventuele allergieën een helpende hand bieden. Bakkerij Michiels kan overigens Glutenarme, suikerarme en Lactosevrije producten leveren. Banketbakkerij Michiels, al 60 jaar een goede naam in Eindhoven.
Stadsbakkerij Broodt.
Bakker Dido van Klinken bedacht het concept in eigen achtertuin. De bakkerij is EKO gecertificeerd. Het meel is afkomstig van de Commandeursmolen in Mechelen. Binnen deze sector financieren wij ook. In het centrum van vestingstad Zaltbommel is sinds augustus 2016 Salt Organic gevestigd.
Stadsbakkerij Broodt indebuurt Eindhoven.
De gruwelijk enge Kinderboekenweek gaat vandaag van start. De leukste griezel tips in Eindhoven. 4 oktober 2017. Vandaag een gratis bakkie koffie bij Bagels Beans als je je huisdier meeneemt. 4 oktober 2017. Let op: verkeershinder tijdens de Marathon Eindhoven.
Bakkerij Renders De echte ambachtelijke bakker sinds 1944.
Sinds jaar en dag is Bakkerij Renders een begrip in Eindhoven. Een echte ambachtelijke bakker, die sinds 1944 voor de meest uiteenlopende lekkernijen bakt en daarmee een grote vaste klantenkring op heeft weten te bouwen. Uniek is niet alleen dat men nog steeds bakt volgens traditionele receptuur, maar ook dat Bakkerij Renders een écht familiebedrijf is.
Bakker Hilvers.
Bakker Hilvers is Arnhems oudste bakker. Met 14 filialen hebben we altijd een lekker vriendelijk team bij jou in de buurt. Vind hier de dichtstbijzijnde winkel en de openingstijden. We staan voor je klaar! copy 2018 Bakker Hilvers Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy policy.
Home Bakkerij Koos.
6301 HE Valkenburg aan de Geul. Brood van Koos. Valkenburg aan de Geul en Maastricht. Welkom op de vernieuwde website van Bakkerij Koos uit Valkenburg aan de Geul en Maastricht. Hier vindt u meer informatie over onze producten en onze ambacht.

Contacteer ons