Meer resultaten voor bakker eindhoven centrum

bakker eindhoven centrum
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Houwens Vlaai.
Assortiment van praliné, room en ganachevullin. Houwens Vlaai Eindhoven. 5611 BX Eindhoven. i.v.m Corona virus zijn wij maandag t/m vrijdag open van 07.00u t/m 12.00u, Zaterdag en Zondag open van 8.00-13.00 Wij hopen op uw begrip. U kunt altijd bellen voor bezorging!
Wees bij Viola's' patisserie in Eindhoven voor uw patisserie.
Viola's' Patisserie heeft een prachtige 9.6 beoordeeld gekregen over 50 beoordelingen op klantenvertellen.nl. Daarnaast leveren wij vol trots aan Veganistisch restaurant Bij Albrecht, Imec Nederland en 2 MICHELEN sterren restaurant De Treeswijkhoeve! Ervaar het zelf in onze patisserie in Eindhoven!
Banket Bakker Eindhoven Winkelcentrum Woensel.
Marcel Michiels had 10 jaar ervoor in 1986 ook al de bakkerswinkel op de Woenselse Markt te Eindhoven overgenomen van zijn vader Wim Michiels. In 2006 heeft er een grote verbouwing plaats gevonden en is Bakkerij Michiels helemaal verbouwt en gemoderniseerd naar de moderne tijd.
Stadsbakkerij Broodt.
Website van het project Routebeschrijving. Stadsbakkerij Broodt verkoopt authentiek en biologisch brood dat op ambachtelijk wijze is gebakken. Bakker Dido van Klinken bedacht het concept in eigen achtertuin. De bakkerij is EKO gecertificeerd. Het meel is afkomstig van de Commandeursmolen in Mechelen.
Stadsbakkerij Broodt indebuurt Eindhoven.
Kies lokaal: 7 x deze lekkernijen vind je alleen in Eindhoven. 10 juni 2020. Jaaa: 5 x deze drive-ins zien wij wel zitten in Eindhoven. 21 februari 2020. 9 x eten tussen kunst en design tijdens de Dutch Design Week.
Bakkerij Renders De echte ambachtelijke bakker sinds 1944.
Sinds jaar en dag is Bakkerij Renders een begrip in Eindhoven. Een echte ambachtelijke bakker, die sinds 1944 voor de meest uiteenlopende lekkernijen bakt en daarmee een grote vaste klantenkring op heeft weten te bouwen. Uniek is niet alleen dat men nog steeds bakt volgens traditionele receptuur, maar ook dat Bakkerij Renders een écht familiebedrijf is.
Op zoek naar lekker brood en gebak in regio Arnhem? Bakker Hilvers.
In onze winkels vind je veel meer! Op zoek naar lekker brood en gebak in regio Arnhem? Bakker Hilvers is Arnhems oudste bakker. Met 14 filialen is er altijd lekker vers brood en gebak en een vriendelijk team bij jou in de buurt.
Home Bakkerij Koos.
6301 HE Valkenburg aan de Geul. Brood van Koos. Valkenburg aan de Geul en Maastricht. Welkom op de vernieuwde website van Bakkerij Koos uit Valkenburg aan de Geul en Maastricht. Hier vindt u meer informatie over onze producten en onze ambacht.

Contacteer ons